Hans Willemse

raadslid

Ik vind het belangrijk en interessant om naast mijn werk iets te kunnen betekenen voor de omgeving waar ik woon, mijzelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de samenleving. Om deze reden ben ik actief binnen VVD Westvoorne. Voor mij is een ideale samenleving, een plek waar iedereen in investeert. Door hier op Westvoorne te wonen, werken, sporten en te genieten van strand, natuur en cultuur. Door in jezelf te investeren, investeren we ook in elkaar. Wij moeten met elkaar de gemeente Westvoorne nog mooier  maken voor nu en de toekomst.

Ik ben Hans Willemse, 32 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam als Senior Digital Optimization Specialist bij Philips in Amsterdam. In deze functie richt ik mij op het analyseren en optimaliseren van de prestaties en het gebruiksgemak van alle wereldwijde Philips websites, digitale campagnes en andere digitale platformen zoals apps voor mobiele telefoons en tablets.

Begin 2018 zal ik samen met mijn vriendin Simone verhuizen naar Oostvoorne. Graag ruilen wij de drukte en alledaagse beslommeringen van de stad, na een prachtige tijd in hartje Rotterdam, in voor de rust, de ruimte en de natuur die Westvoorne biedt. Wij kijken nu al uit om te leven en te genieten in een gemeente waarbij de duinen, het strand, het bos en de dorpse gemoedelijkheid gemeengoed is.

Westvoorne is een welvoorziene, welvarende en groene gemeente. Dat is niet vanzelfsprekend en vraagt blijvend aandacht en onderhoud. Vanuit de gemeenteraad wil ik mij dan ook graag inzetten om uw en mijn directe leefomgeving, zo mogelijk, nog mooier te maken. Hierbij zijn de liberale uitgangspunten vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid mijn uitgangspunt.

Ik besteed naast mijn werk en nevenactiviteiten mijn tijd graag aan fietsen en hardlopen. Westvoorne is daar de ideale omgeving voor. Ik vind het heerlijk om in deze omgeving te sporten, of om de dag af te sluiten op één van de prachtige locaties die Westvoorne biedt voor een hapje en een drankje. Maar ik kan ook erg genieten van een goed boek of van koken en lekker eten samen met vrienden en familie. Westvoorne geeft mij echt een vakantiegevoel na een drukke week werken en er is altijd wel iets te doen.