Tjerk Hazeveld

Communicatie & PR

Communicatie als rode draad in mijn leven, zowel als vrijwilliger als in het bedrijfsleven. Toch zijn er grote verschillen. Als consultant/senior projectmanager/leidinggevende ben ik werkzaam voor operators en leveranciers in de telecomindustrie, denk daarbij aan bedrijven als T-Mobile, Deutsche Telekom, KPN, Nokia en Huawei.

Vanuit de techniek en mijn grote hobby (Scouting) ben ik mij gaan verdiepen in het bouwen van websites. Je komt dan al gauw bij de vraag: Hoe brengen wij nu onze boodschap op een goede en heldere manier?

Zo zijn Scouting, politiek en mijn werk met elkaar te verbinden. Maar er is meer. Bij Scouting leer je respect te hebben voor je omgeving, de mensen, de natuur, de cultuur. Tijdens mijn tijd als voorzitter van Scouting Hellevoetsluis kwam ik regelmatig in aanraking met de politiek en dat heeft mij gemotiveerd om ook politiek actief te worden.

In de afgelopen periode ben ik actief geweest in de fractie van de VVD in Hellevoetsluis. Hoe het precies is gekomen weet ik niet, maar plots zat ik voor de verkiezingen alle filmpjes, posters, wikkels voor flesjes, etcetera vorm te geven. Uiteindelijk heeft onze poster “Ben gek op je stem” zelfs nog Nieuwsuur gehaald.

Het ligt dan voor de hand dat je in het nieuwe bestuur van de VVD Voorne gevraagd wordt om communicatie onder je hoede te nemen. Ik doe dat graag met een team van enthousiaste andere mensen uit de drie gemeenten.

Liberaal ben ik altijd al geweest, mijn vader was ondernemer en ik ben het zelf ook. Neem je eigen verantwoordelijkheid, maar kijk ook om je heen naar de wereld en bied hulp als dat nodig is. Leer mensen zich te ontwikkelen en steun in moeilijke tijden, zodat men zo snel mogelijk weer op eigen benen kan staan. Naast de politieke activiteiten ben ik daarom ook graag actief bij Scouting en als loper en voorzitter van een Roparunteam.

Tjerk Hazeveld