Elles Thiel nieuw raadslid voor de VVD Brielle

Elles Thiel

steunfractielid

Mijn naam is Elles Thiel, getrouwd met een echte Briellenaar en al 33 jaar woonachtig in Brielle. Na mijn schooltijd heb ik jaren in Brielse winkels gewerkt, totdat ik het idee kreeg om voor mijzelf te beginnen. In 1990 heb ik de stap genomen om als winkelier te starten in de Voorstraat en dit heb ik tot 2015 gedaan. Naast het ondernemerschap heb ik mij vele jaren ingezet als secretaris voor o.a. de Brielse winkeliersvereniging, stichting Bruisend Brielle en het Bevrijdingsfestival Brielle met als doel om onze prachtige vestingstad te promoten.

Politieke ervaring

Sinds 1998 ben ik lid van de VVD, omdat het liberale gedachtegoed mij erg aanspreekt. Omdat ik vele andere functies vervulde, was er geen tijd over om mijzelf al eerder in te zetten op politiek vlak, maar als bestuurslid van de VVD Brielle is mijn politieke interesse steeds verder gegroeid. Op dit moment maak ik ook deel uit van de PR-commissie van de VVD Brielle.

Waarom in de politiek?

De VVD is voor mij de partij, die zich zeker voor wat betreft Brielle, Vierpolders en Zwartewaal, inzet voor een bloeiend en economisch gezond ondernemersklimaat. Het is gemakkelijk om van alles vanaf de zijlijn te roepen, maar mijn motto is dat als je wat wil veranderen, je de handen uit de mouwen moet steken en je daarvoor moet inzetten zodat er iets aan gedaan kan worden. Daarom stel ik mijzelf ook beschikbaar als kandidaat voor de Brielse VVD!

Waar wil jij je voor gaan inzetten?

De komende vier jaar wil ik mij graag inzetten voor een nog mooier en gezelliger Brielle waar het goed vertoeven is en ondernemers zich graag in willen vestigen. Met een nieuw en sterk verbeterd terrassenbeleid, een mooie binnenstad- en havenvisie en een goed en gezond ondernemersklimaat moet dat volgens mij zeker gaan lukken!

Wat maakt onze gemeente zo mooi?

“Brielle is uniek”, hoor je vaak als mensen Brielle bezoeken. Laten wij daar met zijn allen trots op zijn! Ik ben trots op Brielle, Vierpolders en Zwartewaal en ga er in de komende raadsperiode helemaal voor.